Brumunddal er serieleder i Bondeligaen med 23 poeng. Kolstad er toer med 20 poeng. Lørdag møtes de.
Da vil det bli klart hvem som er sterkest i årets Bondeliga - så langt. Brumunddal har vært lansert som seriefavoritt i år, og så langt har de svart til forventningene. 52 mål har de satt inn mot Kolstads 30. Det borger vel for at brumunddølene kan kapre poeng også lørdag.

Fart-gutta skal også til Trøndelag lørdag. De reiser sammen med Brumunddal, og møter Sverresborg. Når brumunddølene kjemper i toppen, sliter Fart i bunnen av tabellen. Nest sist med bare åtte poeng borger vel for at det kan bli tøft å reise hjem med poeng lørdag. Sverresborg har også slitt hittil i denne sesongen, og har bare tre poeng mer enn Fart.

Følg kampene direkte her!:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.