Hamar


Fart har bare teorien igjen etter at laget gikk på nok en smell mot Lillehammer.
1-5 sier det meste om kampen, selv om Fart hang bra med i en time.
Etter det var det ikke mye igjen av Fart. Knut Amund Hansen som har vært en av Farts beste i de siste kampene, måtte ut med en alvorlig kneskade, etter bare ti minutters spill.
Med tre kamper igjen av årets serie, ligger Fart hele sju poeng bak Skjetten og Sverresborg. Fart må forbi begge om laget skal klare seg. I tillegg har Fart mye dårligere målforskjell, så det ser unektelig mørkt ut.
- Så lenge det er en teoretisk mulighet, så er vi nødt til å stå på. Denne kampen var bedre enn de siste kampene, så vi får bare håpe, sier Farts trener Frode Krogstad.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.