HamKam er i superform i 1.divisjon. Følger andrelaget opp i kveld?
HamKam2 møter bunnlaget Tangmoen på trøndernes hjemmearena i kveld. Tabellsituasjonen taler i hvertfall for at det bør gi gutta fra Briskeby full poengpott. HamKams 16 poeng mot Tangmoen ene så langt i Bondeligaen taler sitt klare språk om akkurat styrkeforholdet.
Nå er det ikke bare HamKam2 som kan komme til å kapre viktige poeng i Bondeligaen i kveld. Både Storhamar og Ottestad kan også sikre seg både ett og tre poeng.
Storhamar får Ull/Kisa2 på besøk i kveld, i en vanskelig kamp om viktige poeng, og Ottestad får Strømmen2 på besøk, men tabellsituasjonen borger for at det kan bli poeng på Storhamar og Ottestad.

Vi følger Storhamar og Ottestad direkte, og gir deg full oversikt over Bondeligaen i kveld.


 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.