HamKam 2 kjemper for å overleve i 3. divisjon, og med kveldens 3-2-seier borte mot Skjetten er laget så godt som klare for en ny sesong på nivå fire.

Åpnet best

Det var gjestene fra Hamar som åpnet best og det tok kun 10 minutter før Junior A. Nyenetue scoret kampens første mål. 1-0 til Kamma-reservene.

Henrik Lehne Olsen som hadde assist på 1-0-scoringen ville ikke være dårligere enn Junior og sørget for 2-0 10 minutter senere.

Men Skjetten, som ligger på en sterk femteplass på tabellen, kjempet seg tilbake i kampen, og fikk inn en redusering 24 minutter ut i oppgjøret da Andreas Eriksen scoret etter en corner.

Ajeti matchvinner

Etter hvilen fortsatte Skjetten med å slå lange baller og krige. Det ga resultater da målscorer Eriksen headet gjennom innbytter Jonas Kordahl. Sistnevnte banket ballen i mål på et av sine første touch på ballen.

HamKams toppscorer i 2. divisjon, Bajram Ajeti, var suspendert mot Nardo i helgen og spilte derfor kveldens kamp mot Skjetten, ville ikke gå målløs av banen. Spissen avgjorde kampen med sin scoring kvarteret før slutt.

- Det ble en krigekamp, som unge lag sjelden vinner, men vi var gode defensivt og smarte i kontringene våre, sier HamKam-trener Chris Twiddy etter kampslutt.

- Igjen tok vi en viktig seier, oppsummerte treneren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00