Leif Nordli og Moelvens trener Per Arne Gjerdalen er begge enige om at det finnes spillere i deres klubber som kunne har forsterket ett svekket HamKam.

- Bare å forsyne seg

-Det er bare trist det som skjer på Briskeby om dagen. Ser HamKam at det er spillere eller tre i Ottestad som kunne ha forsterket HamKam, så er det bare å forsyne seg, sier Leif Nordli.

Leif er krystallklar på at HamKam skal være flaggskipet i distriktet.

- Sjøl om vi er serieleder og vil opp en divisjon, vil vi i Ottestad at HamKam skal få et så godt lag som det er mulig. Vi har så stor og bred stall at vi skal klare oss uansett om det er en spiller som blir borte for oss, sier Nordli.

Leif Nordli mener Steinar Libekk, Erik Hulleberg og Mattis Nerheim er tre som kunne ha spilt seg inn i HamKam.

Moelvens trener Per Arne

Moelven positive

Gjerdalen har også ett par spiller som kunne ha forsvart en plass i HamKams tropp.

- Vegar Bjerke hadde nok ikke brukt mange dagene før han hadde vært i godt gammelt slag. Midtstopper Lars Brotangen er også en spiller som det hadde vært morsomt å se på et høyere nivå enn Bondeligaen, sier Gjerdalen.

Fra Bondeligaen til 1. divisjon er et det stort sprang for enkeltspillere.

Per Arne Gjerdalen mener også at om hadde HamKam hatt full stall, så er det nok litt for tidlig med spill i 1. divisjon for nevnte Brotangen.

- Så lenge situasjonen er slik den er i HamKam om dagen, så tror jeg Brotangen hadde klart seg bra. Det er ikke flust med gode spillere i HamKam. Vi har også en annen spennende spiller i unggutten Syver Karlsen, sjøl om jeg tror en overgang er litt for tidlig for Syver, sier Gjerdalen.

Både Nordli og Gjerdalen vil ikke legge noen hindringer for en overgang eller tre om det skulle komme en henvendelse fra HamKam.

- Vi ser det som en ære om noen av våre spillere hadde tatt steget opp i divisjonssystemet, sier begge.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00