17. november 2007: Hamar Arbeiderblad har plukket ut sitt første lag med lokale spillere som får møte HamKam i den såkalte HA-kampen. To 16-åringer storspiller og imponerer aller mest.
Den ene het Vegar Eggen Hedenstad, og skulle senere spille seg til Bundesliga og Freiburg. Den andre var Tor Torgersen.
Ottestad-keeperen får nå plass på vårens lag i Bondeliga
- Det var ganske enkelt. Han var et supertalent som ikke har slått helt gjennom, men som har levert en bra sesong, sier HAs Bondeliga-ekspert Pål Jacobsen, hovedansvarlig for laguttaket, når laget presenteres i HAs cornersending på h-a.no.
Torgersen ble hentet til HamKam fra Ringsaker sommeren 2008, etter først å ha vært med på å ta sølv i JET-turneringa.

Gikk skeis

Senere fulgte Brumunddal, der han var maksimalt uheldig. På hans andre trening, brakk tåa.
- Det gikk skeis og var veldig kjedelig. Jeg var i god form og et 2. divisjonslag ville ha meg. Jeg måtte bevise noe, men muligheten til å få spille var der. Etter det har jeg stagnert litt, men også hatt noen oppturer, sier Torgersen.

Valgte Ottestad

Han setter pris på å ha blitt plukket ut på laget, og mener han har hatt en stabil sesong tross noen blundere. Og fortsatt er han bare 21 år gammel.
- Jeg har et sinnsykt vinnerinstinkt, og gir meg ikke. Jeg vil opp og fram og valgte Ottestad foran Brumunddal da de møtte kravene mine, blant annet om en keepertrener, sier Torgersen, som ikke har gitt opp:
- Nei, det er aldri for sent. Det som trigger meg hele veien er å trene og å vise forbedring. Drømmen er fortsatt å kunne leve av fotball.
Keeper: Torgersen, Ottestad.
Forsvar:
Rune Pettersen, Brumunddal.
Amund Berge, Ottestad.
Erik Hulleberg, Ottestad.
Midtbane:
Jim S. Johansen, Brumunddal.
Håkon Aalmen, HamKam.
Christoffer H. Solbakken, Brumunddal.
Simen Arnesen, Ottestad.
Mellomleddet:
Sigurd Ertsås, Storhamar.
Angrep:
Marius Holt, Brumunddal.
Simen Haugen, Storhamar.
Reserver: Emil Waters, (Fart), Mats Sæther (Storhamar), Aleksander Melgalvis (Brumunddal), Øystein Stai (Brumunddal).

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.