I og med at Gran slo Lillehammer, måtte HamKam ha poeng mot Raufoss for å unngå nedrykk. HamKams unge gutter besto testen med glans og spilte en av sesongens beste kamper.

En som har vært med på det meste i år, er midtstopper Vetle Ingelstad.

Vetle har rykket ned to ganger tidligere i år. Nedrykk nummer tre hadde vært kjedelig for unggutten. Storseieren reddet noe av sesongen.

Slapp trippel

- Trippel nedrykk hadde ikke vært bra. Sjøl om vi har tapt mange kamper i år, føler jeg at jeg har utviklet meg som spiller. Nå får jeg bare håpe jeg får være med videre på A-laget i 2. divisjon. Det er en perfekt arene for videre utvikling, sier en svært lettet Vetle Ingelstad.

Vetle Ingelstad, Emil Stubsjøen, Christian Wirstad, Kristian Eriksen, Torgeir Strand Osmo, Henrik Lehne Olsen, Aleksander Woo Enger, Emil Holst og Fredrik Mjørud har alle vært med på å spille i tre forskjellige ligaer denne sesongen.

Ikke rart gutta er slitne etter hardkjøret.

Vetle har spilt totalt 38 seriekamper så langt i år.

15 kamper på interkretslaget, 13 kamper i Bondeligaen og 10 kamper i 1. divisjon.

I tillegg kommer alle treningskampene før serien startet.

- Det har blitt mange kamper. Litt for mange, for en får jo ikke trent så mye som en egentlig må, sier midtstopperen.

Hagen satte standarden

Truls Jevne Hagen var spilleren som satte standarden mot Raufoss. Han jobbet hardt og dirigerte sine tropper, slik en sentral midtbanespiller skal. Mål og meget godt spill, gjorde han til kampens desidert beste spiller.

7-0 til Moelven

Moelven hadde også kniven på strupen. Tap mot Grue hadde gjort at Moelven måtte tatt den tunge veien ned i 4. divisjon.

Slik gikk det heldigvis ikke. Etter 1-0 til pause, klinte Moelven til med seks scoringer etter pause.

Ottestad spilte 1-1 mot Fu/Vo borte. Med tre keepere på skadelisten, måtte utespiller Ørjan Mikkelsen stå i mål. Det gjorde han så bra at han var en av kampen beste spillere.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00