Brumunddal 2 - MBK Domkirkeodden 4-3

Det var to tydelig tente lokale lag som møttes til en svært underholdende seriepremière i 4. divisjon.

Allerede ved pause stod det hele 3-2 til hjemmelaget.

MBK kjempet seg tilbake i kampen i andreomgang og utlignet etter 75 minutter. 

Det skulle imidlertid bli dramatisk i sluttminuttene da Brumunddals Sigurd Almestrand kom alene med keeper og fastsatte sluttresultatet til 4-3 etter en kontring.

En kamp som svingte

- Jeg synes vi fortjente å få med oss mer i dag. Vi kjørte store deler av kampen, men slipper dessverre til altfor enkle mål imot, sier MBKs spillende trener Øyvind Melgalvis.

Hovedtrener for Brumunddal 2, Anders Børkesveen, var på sin side fornøyd med det hans unge mannskap leverte mot et mer rutinert MBK-lag.

- Dette var en underholdende kamp som svingte veldig. Vi var ikke helt med fra start, men vi hever oss, viser at vi er gode på dødballer, og klarer til slutt å rive med oss tre poeng, sier han.

Hauk Andreas Fossen (2) og Markus Holthe Lund scoret de øvrige målene for hjemmelaget, mens Sigurd Ertsås (2) og Øyvind Melgalvis satt inn målene for Munkene fra Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.