Valentin Blaka scoret ni mål da han og Bajram Ajeti dannet spissparet i Kent Bergersens 3-5-2-formasjon i 2015-sesongen.

Men siden har unggutten slitt med spilletid i HamKam.

Nå håper han på å finne nettet igjen.

– Jeg har hatt noen gode dager så langt i Brumunddal. Gruppa er fin, og jeg har blitt tatt imot med åpne armer, sier Blaka til HA-sporten.

Og Blaka er ikke den eneste med Kamma-fortid i Dala.

Emil Holst, Syver Karlsen, Kristian Eriksen, Henrik Lehne Olsen og Mathias Pedersen Aasand har alle gått fra HamKam til Brumunddal i løpet av de to siste sesongene.

– Det er rart at vi alle er samlet i Brumunddal, men det handler om spilletid. Alle ville ha spilletid, og det fikk vi ikke i HamKam, sier Blaka, som gleder seg til å møte Raufoss søndag.

– Vi har trent godt hele uka, og jeg føler meg ganske sikker på at vi skal ta poeng mot dem. Om det ikke blir tre, tror jeg vi får ett, sier han.

Bortekampen mot Raufoss starter 16.00 søndag, og vi rapporterer live på h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.