Klubbkompisene Kristoffer Kvarstad og Simen Syversen fra Hamar Skiklubb, ble henholdsvis nummer fem og åtte i fjorårets norgescup i klasse M17. Også Simen Krogstie Bjørgan imponerte i fjorårets norgescup, og ble nummer ti sammenlagt. Under søndagens Sjusjørenn var det imidlertid Krogstie Bjørgan fra Nordbygda/Løten Ski som var sterkest. Ti sekunder ble seiersmarginen ned til andremann, Kristoffer Kvarstad. Trioen fornektet seg ikke, og Simen Syversen ble nummer tre, 15 sekunder bak Krogstie Bjørgan.

Reidar Aurmo, Hamar Skiklubb, vant klasse M17.

I menn senior ble Fredrik Helgestad, Hamar Skiklubb, nummer seks.

I dameklassen var Lotta Udnes Weng best, her ble beste lokale utøver Martine Slokvik fra Ottestad, med sin sjuendeplass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.