- Dette er bra. Alle er med i finalen, og det er vi fornøyd med. Men vi er ikke helt oppe i toppen i noen av klassene, så vi har litt å strekke oss etter, sa landslagssjef Petter Thoresen.
Lars Skjeset og Silje Ekroll Hansen var de beste norske med femteplass i hvert sitt heat.
Ulf Forseth Indgaard, Øystein Kvaal Østerbø, Carl Waaler Kaas, Magne Dæhli og Bjørn Ekeberg stilte også i kvalifiseringen i herreklassen. Alle de norske gutta plasserte seg blant de ni beste i sine heat og tok seg til finale med god margin.
I kvinneklassen er også Anne Margrethe Hausken Nordberg, Heidi Østlid Bagstevold, Gøril Rønning Sund, Kine Hallan Steiwer og Emma Matilda Johansson finaleklare. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.