Ajer IBK møtte seriens desidert beste lag. Nor 92 har vunnet alle kampene så langt og går mot opprykk.

Nor 92 – Ajer IBK 9–3

Ajer tapte kampen på den første perioden. Hjemmelaget gikk ut i et stort tempo som Ajer ikke var i nærheten av å matche. Ajer hadde mer enn nok med å forsvare seg og det sto 5–0 på lystavla etter de første 20 minuttene.

Ajer hadde flere spillere ute i denne kampen.

Spillende trener Helge Larsen sa det slik etter tapet:

– Vi var ikke i nærheten av noe som helst. Nor 92 er rett og slett for gode for oss og de andre lagene i divisjonen. Dem har vunnet alle kampen og vinner nok resten også, sier Helge Larsen.

Robin Sandlie var nok en gang Ajers klart beste spiller.

– Det skjer noe hver eneste gang Robin er på banen, sier spillende trener Helge Larsen.

Mål for Ajer: Robin Sandlie, Magnus Maller og Andreas Jensen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.