Jonathan Quracoo løp i bane seks i London. Han var nummer tre da det sto igjen 60 meter. Det ble altså 4.-plass i heatet. 

- Jeg er fornøyd med løpet. Det satt overraskende bra i svingen. Jeg klarte å beholde roen. Det ble litt tungt på oppløpssida, dessverre. Men det må jeg lære av, sa Jonathan Quarcoo til NRK rett etter løpet.

Jereem Richards fra Trinidad og Tobago vant Quracoos heat med 20,06.

Etter det fjerde forsøksheatet ble det klart at Quarcoos VM-eventyr er over. De tre beste i hvert heat pluss de tre beste tidene gikk videre til semifinale på 200 meter.

Jonathan Quarcoos heat hadde 0,6 i motvind. Etter hvert snudde vinden, og flere heat fikk medvind (+0,7).

- Vinden har nok litt å si, men jeg er ikke bitter. Dette er utendørsidrett. Jeg har fokus på det jeg får gjort noe med. Dette var uansett en morsom opplevelse, sier Jonathan Quarcoo til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.