NM skiorientering gikk på Lensbygda. Toten Troll hadde lagt en småkupert  løype, noe som vinner Stine Olsen Kirkevik behersket best av alle.

- Jeg hadde ikke tro på gull før det hele startet. Ettervert som løpet gikk, kjente jeg at nesten alt klaffet. Jeg tror ikke jeg gjorde en eneste feil. Derfor var det ekstra morsomt at det ble gull til slutt. Jeg har fått trent godt i hele vinter. Sønnen min på 14 år har blitt en god treningskamerat og gir meg skikkelig kamp på alle treninger. Tydeligvis har det gitt resultater, sier Stine Kirkevik Olsen.

Løtens Evine Westli Andersen var litt skuffet over sølvmedaljen.

- Det er klart jeg drømte om gull, men Stine var bedre enn meg i dag, sier Evine. Søster Emilie gikk inn til femteplass.

Løten tok med seg sølvmedaljene på stafetten. Der startet Marthe Fallbakken Berge godt og fikk veksle som nummer to. Emilie Westl Andersen gjorde det like bra og ga søster Evine et godt utgangspunkt til den siste etappen. Løten beholdt plassen og kunne juble for en fortjent sølvmedalje.

- Sølv på stafetten er vi meget godt fornøyd med. To sølv til Løten til Løten kan vi ikke klage på, sier Evine Westli Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.