Hvis du vil sikre deg en plass i OL-amfien i kveld må du være rask.

- Nå er det bare 500 billetter igjen. De ligger klare for salg i luka fra klokka 14 i dag. Dette er absolutt siste sjanse til å komme inn i hallen i kveld. Det blir ikke ene eneste ståplass, sier Njål Berge.

- Det betyr full hall i kveld?

- Ja, hvis vi får solgt de siste 500 billettene vil det være 5.500 som ser kampen. Jeg må få lov til å si at vi er utrolig stolte over publikum som møter opp for å støtte oss på en slik måte de gjør. Det er rørende, sier Njål Berge, som ikke får sett kampen i hallen i kveld.

Han var i formiddag på veg til Svolvær for å holde foredrag.

- Det var vel ingen god prioritering, eller?

- Bittert. Noe annet er det jo ikke å si om det, men foredraget ble booket for sju måneder siden, og da var det jo ingen som tenkte tanken en gang på at vi skulle spille CHL, og i hvertfall ikke hjemmekamp 3.september, sier Berge. 

I løpet av kvelden i går ble 500 billetter solgt og det var da kun 1.000 billetter er igjen. Tidlig i morges var det 800 billetter igjen, nå er det altså bare 500.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.