Både Brumunddal og Rosenborg 2 kjemper i toppen av 3. divisjon avdeling 5 før mandagens oppgjør på Sveum, men det er jevnt, og oppgjøret er svært viktig for begge lag. 

Det var Brumunddal som kom best i gang i oppgjøret mot trønderne. Allerede etter fem minutter satte Fredrik Haave Andersen inn 1-0 til hjemmelaget. 

Første halvdel av kampen var svært sjanserik og spillet bølget fram og tilbake. Begge lag hadde store sjanser utover i omgangen. Fredrik Haave Andersen hadde to gode muligheter og det samme hadde Mikkel Gran Frankmo for hjemmelaget. I mål for Brumunddal leverte Joachim Svendsberget en feberredning på et av Rosenborgs flere forsøk.  

Men etter 35 minutter var det Rosenborg sin tur til å få uttelling. Filip Brattbakk satte inn 1-1, som også ble resultatet til pause. 

Dramatiske overtidsminutter

Over i andre omgang var det et heltent Dala-lag som kom på banen.

De produserte sjanse etter sjanse, men uten å få uttelling. Samtidig fortsatte Joachim Svendsberget det gode keeperspillet.

Flere Brumunddal-spillere hadde gode sjanser til å sende hjemmelaget i føringen. Fire minutter før full tid satte Hauk Andreas Fossen et skudd i stolpen og ballen trillet langs streken, men den ville ikke inn.

Da kampuret passerte 90 minutter, så det ut til å ebbe ut i 1-1. Men så tok kampen fyr.

Etter 93 minutter satte Franklin Nyenetue inn 2-1 til Rosenborg 2, og det så ut til at Rosenborg kunne dra hjem med tre poeng.

Minuttet senere var imidlertid Mikkel Gran Frankmo frampå og sikret 2-2 og uavgjort for Brumunddal etter noen forrykende overtidsminutter.

Brumunddal leverte en meget god andre omgang og hadde fortjent å få alle tre poengene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.