Byåsen - Løten 7-1

Løten scoret etter seks minutter, men da Byåsen utliknet til 1-1, sprakk gjestene totalt.

- Vi er veldig bra de første 15 minuttene, der vi ligger bak og kontrer. Så får de 1-1-scoringen, og etter det faller vi litt sammen, sier Steinar Libekk til HA-sporten.

Da Ottestad møtte Byåsen på bortebane sist lørdag, klarte de å få med seg ett poeng hjem.

Neste uke møtes nettopp Ottestad og Løten, men Libekk vil ikke legge for mye i resultatene mot serielederen. 

- Nei, det vil jeg ikke. Hadde vi vært litt smartere, og kunne fortsatt som vi gjorde på 1-0, tror jeg vi kunne hatt en god mulighet til poeng. Men vi sprekker litt etter hvert, sier Libekk. 

- Vi klarer etter hvert ikke å gjøre det vi skal, mens Byåsen er rutinerte. De holder i ballen, mens vi blir løpende imellom. Da blir resultatet som det blir.

- Hvordan blir det å sitte på bussen hjem etter en slik smell?

- Det er blytungt. Jeg får ikke sagt det bedre enn det, sier han og gliser. 

Mohamer Zejnullahu scoret Løtens mål.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.