Lyn Oslo - Brumunddal 2-2

Det var så mye positivt som skjedde i de første 45 minuttene, at trener Vemund Brekke Skard er fornøyd.

Hele laget var gode i eget spill. Også defensivt fungerte det nesten optimalt.

Vemund Brekk Skard håper at det gode spiller varer lenger og lenger.

- Vi må ta med oss alt som er positivt. Det som hele laget viste i første omgang, viser hva som bor i laget. Den omgangen er jeg veldig fornøyd med. I andre omgang kom Lyn sterkere og sterkere og de scoret to mål. To mål som vi kunne forhindret om vi hang med bedre. Totalt sett så synes jeg det går bedre og bedre. Om vi fortsetter framgangen, er jo det som er spennende. Neste kamp er det seriespill, sier trener Brekke Skard.

Valentin Blaka scoret Brumunddals første mål etter 25 minutter. Blaka fikk en stikker mellom back og midtstopper. Fra litt skrått hold, scoret Blaka sikkert.

Mål nummer to scoret Mathias Pedersen Aasand etter 35 minutter. Også han fikk en fint gjennomspill. Alene med keeper, gjorde Pedersen Aasand alt riktig.

Lyns mål kom etter 61 minutter og det siste kom ti minutter før slutt.

I første seriekamp tar Brumunddal turen til Trondheim og møter Rosenborg 2 lørdag 14. april.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.