Det var Ringsaker Blad (lukket sak) som først kom med nyheten om at Furnes-spilleren, Sverre Elvsveen, er tilbake i Brumunddal.

Sportslig leder Fred Leo Nysæter sier følgende til avisen om nysigneringen:

- Sverre er opprinnelig Dala-gutt, og vi kontaktet ham. Han er seriøs og ønsker noe med fotballen samtidig som han har hatt fin utvikling, og vært god for Furnes i vårsesongen. Han har god fart og er fysisk robust. I tillegg kan han bekle flere roller og ikke minst ønsker han å bidra til at vi styrker oss som lag, sier Nysæter som er glad for at Furnes viste storsinn.

Brumunddal har tatt syv poeng på deres tre siste kamper. Til helgen møter de Byåsen hjemme på Sveum. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.