Norge spilte om 3.-plassen i turneringen i Sveits, men firemålstapet gjorde at Johansens menn endte sist.

Jonas Holøs sendte Norge i ledelsen mot Hviterussland etter bare tre minutters spill, men hviterusserne utlignet ved canadiskfødte Geoff Platt. Scoringen kom tidlig i midtperioden. I samme periode scoret Dmitri Korobov og Artem Demkov for Hviterussland.

I sluttperioden satte Demkov inn 4-1 i undertall. CSKA Moskva-spiller Platt fastsatte så sluttresultatet til 5-1.

Det norske laget tapte dermed begge kampene i Arosa. Fredag ble det 1-2-tap mot vertsnasjonen Sveits.

Sveits vant turneringen sammenlagt etter 2-1-seieren mot Norge og 3-2 i finalen mot Slovakia (etter straffeslag) lørdag.

Fakta

Landslagsturnering ishockey menn lørdag, kamp om 3.-plass:

Norge – Hviterussland 1-5 (1-0, 0-3, 0-2)

Mål: 1. periode: 1-0 (03.07) Jonas Holøs (Andreas Heier, Martin Røymark).

2. periode: 1-1 (21.12) Geoff Platt (Stanislav Lopasjuk, Sergej Drozd), 1-2 (30.07) Dmitri Korobov (Andrej Kostitsyn), 1-3 (37.43) Artem Demkov.

3. periode: 1-4 (49.00) Demkov, 1-5 (51.48) Platt (Sergej Kostitsyn, Andrej Stas).

Utvisninger: Norge 6 x 2 min., 1 x 5 min., 1 x 20 min., Hviterussland 8 x 2 min, 1 x 5 min., 1 x 20 min.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.