Det ble tap 2-3 mot Flisa til slutt.

– Vi var dårlige de første 20 minuttene av kampen. Derfra og inn til pause var vi best. Vi var det beste laget helt fram til vi ble ti mann, sier hjelpetrener Tommy Hansen.

Flisa tok en tidlig ledelse, men Moelven svarte ved Sivert Borgedal.

Så scoret Flisa rett før pause og rett etter hvilen.

Men Moelven kom tilbake. Arman Nazari scoret. Sju minutter senere fikk han sitt andre gule kort.

– Det var unødvendig å få rødt kort. Det er vanskelig å vinne med ti mann, men gutta skal ha ros. Det var bra disiplin, og Toni Skoglund hadde en kjempesjanse på overtid, men dessverre skjøt han over fra seks-sju meter, sier Tommy Hansen, som manglet flere spiller grunnet karantene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.