• SØLVI ELDSTE VETERANKLASSE: Olav Bysveen.

Stange Sportsskyttere var nok desidert det laget som hadde flest deltakere i dette mesterskapet og de forsynte seg også godt fra medaljebordet i premieutdelingene. Nordisk veteranmesterskap har mange klasser fordelt på alder mellom kvinner og menn og lagskytinger med både kvinner og menn på samme lag.

Stange Sportsskyttere hadde flest antall skyttere fra Norge og de dominerte derfor også som lag i medaljefangsten .

Fordelingen av de 11 medaljene for individuelle resultater og lag ser slik ut:

Gullmedaljer: Jon Løvseth, V735 (3x20) 300 meter, Hilde Stensrud Lundby, V45, (3x20) 50 meter + gull på 10 meter luftgevær.

Sølvmedaljer: Jo-Ivar Løvseth, V45, 60 skudd liggende på 300 meter, Sofie Bårdseng Løvseth, V45, ½-match (3x20) 50 meter miniatyr, Harald Dahlen, V55, luftgevær 10 meter, Olav Bysveen,75, luftgevær 10 meter

Bronsemedaljer: Hilde Stensrud Lundby, V45, 60 skudd liggende 50 meter, Sofie Bårdseng Løvseth, V45, 10 meter luftgevær.

I tillegg var Hilde Stensrud Lundby og Harald Dahlen med på 2. laget til Norge som tok sølvmedalje på luftgevær, og Hilde var også med på sølvlaget til Norge på ½ match (3x20).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.