Det skriver Tromsø-avisen Nordlys.

I følge avisen krever Tromsø mer for sin toppscorer og har avvist budet. Nordlys erfarer at Tromsø krever en halv million kroner mer for spissen.

– Når vi har prøvd på ny kontrakt, og det er vanskelig å få til, er det gjerne to scenarioer. Det ene er at vi selger han nå, men der føler vi at det er en viss avstand i det vi vil ha og det som er spilt inn. Det andre er at han spiller her i vårsesongen, men at vi planlegger et salg til sommeren og en logistikk som tillater det, sier TILs sportssjef Svein-Morten Johansen til avisen.

Thomas Lehne Olsen har tidligere omtalt interessen fra Lillestrøm som "artig".

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.