Brænd forteller om en kjempedag under Rally Hedemarken.

– Det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger fra førere, kartleser og publikummere. Det har vært mye folk og sett på, og gjennomføringen har gått veldig fint. Bortsett fra noen kuer i veien og litt småting har det vært bra, forteller Brænd.

Han synes det er veldig moro at Mads Østberg tok med seg VM-bilen til Hedemarken.

– Jeg synes det er veldig stas at han vil være med på Rally Hedemarken. Vi jobbet for at han skulle få kjøre, og det var moro at han fikk lov. Det er ikke billig å ha VM-bilen på Hedemarken noen dager, men som han sier, han vil gi noe tilbake til norsk rally og publikum. Det er fra disse løpene han ble så god, avslutter Brænd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.