Morten Renå Olsen var skuffet over å miste EM-billetten i siste liten, men har forståelse for at landslagsledelsen hadde et vanskelig valg å ta.

HamKam var nær å få med hele tre mann til sommerens EM. Morten Renå Olsen (19) var i likhet med Nordli og Mickelson tatt ut til G19-landslagets siste viktige samling før mesterskapet, men kom til slutt ikke med i Pål Arne «Paco» Johansens endelige 20-mannstropp.

– Det er selvfølgelig veldig kjipt. Det blir litt ekstra surt ikke å få være med på moroa når jeg har vært med på landslagssamlingene hele veien, sier Renå Olsen, før han understreker at han forstår at det var et vanskelig avgjørelse som måtte tas.

– Jeg bærer ikke nag overfor noen. Jeg har kjemperespekt for «Paco» og resten av landslagsteamet og har full forståelse for at det var et tøft valg. Dessverre var det jeg som akkurat falt utenfor denne gangen, sier han diplomatisk.

Nå skal han forsøke å legge skuffelsen bak seg så kjapt som mulig.

– Jeg må forsøke å bruke det til noe positivt. Nå må jeg bare jobbe enda hardere for å sørge for at det ikke skjer igjen. Det kan forhåpentligvis utløse noe i meg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.