• Fotballorakel: Det Anders Rossvoll ikke vet om Norsk Tipping-ligaen, er ikke verdt å vite. Foto: Pål Jacobsen

Lørdag starter alvoret for Brumunddal, da laget tar turen til Strindheim for å kjempe om poeng mot ett av mange lag fra Trøndelag.

Anders Rossvoll fra Norsk Tipping jobber med fotball døgnet rundt og kan mye om alle ligaer. Sjøl om han følger de øverste divisjonene godt i Norge, trives han aller best med Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon).

Tror på andreplass

Brumunddal, som har slitt litt i oppkjøringen med skader og sykdom, blir likevel en av favorittene til Rossvoll.

– Brumunddal har en god og bred stall, så jeg har stor tro på laget. Sjøl om Dala kanskje har mistet den beste fra i fjor, nemlig Mathias Pedersen Aasand, har laget fått inn gode spillere. Jeg gleder meg til å se Petter Tajet i år. Hans hurtighet kan bli svært så avgjørende. Han kan slå til, sier Anders Rossvoll.

Etter noen minutter inn i møtet med Rossvoll, fant vi raskt ut av vi sitter med en mann som kan det meste om breddefotball.

Han ramset opp det ene faktumet etter den andre og det var ingenting vi kunne ta ham på. Han blir kalt et fotballorakel, noe vi støtter hundre prosent etter å ha fått innblikk i kunnskapen hans.

Rosenborg 2 er eneste lag Rossvoll tror kommer før Dala på tabellen.

– Brumunddal møter RBK 2 i sin første hjemmekamp. En kamp som blir svært viktig for begge lag, sier Rossvoll.

Lange turer

Brumunddal skal ut på mange turer i årets liga. Hele ni turer til Trøndelag.

– Etter at 3. divisjon gikk fra 12 avdelinger til seks avdelinger, måtte det bli noen langturer på noen lag. Selvfølgelig kjedelig for lagene, men så ille er det da ikke, sier mannen som er vant med lange turer etter spill for Junkeren i Nord-Norge.

Dalas keeper Joachim Svendsberget, som var svært god i fjorårssesongen, tror også på et godt år for Brumunddal.

– For min egen del hadde jeg en knallsesong. Jeg håper og tror på at det bare fortsetter. Jeg tror vi kommer til å hevde oss i år. Vi har mistet noen spillere, men har også fått inn kvalitet. Når det gjelder alle reisene, er det selvfølgelig kjedelig, men det kan vi ikke tenke på. Jeg tror også kampen om opprykk kan stå mellom Brumunddal og Rosenborg 2. Uansett så gleder vi oss til å komme i gang, sier Svendsberget.

Så får vi se om disse to herrene får rett i sin spådom.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.