- Det hadde vært fantastisk med et nytt OL i Hamar.
Det sier tidligere toppløper og skøyteveteran Eskil Ervik. Han ser ingen grunn til at skøytekonkurransene i et eventuelt nytt, norsk OL ikke skal gå i Vikingskipet.
Tidligere løperkollega Ådne Søndrål er helt uenig. Han mener definitivt at Oslo må få en konkurransehall for skøyter.
- Jeg har hatt mange fine stunder i Vikingskipet, men jeg tror ikke Vikingskipet nødvendigvis har vært bra for skøytesporten og rekrutteringen i regionen, og selv om skipet nå har fått permanent is, tror jeg det er et tidsspørsmål hvor lenge dette vil vare. Jeg tror skøyteløperne i Hedmark ville vært bedre tjent med en utendørs kunstfrossen flate. Problemet for driften av Vikingskipet, er et lite omland med begrenset tilstrømning og for lav bruksfrekvens. For meg er hall i Oslo prioritet en, to, tre og fire. Jeg ville byttet bort skipet mot å få en skøytehall i Oslo, sier Søndrål.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.