Riisnes har 15 års erfaring som trener for målvakter for de yngre landslagene. Nå er han kun keepertrener for Brann.

– U18 skal ikke ut i kvalikkamper denne sesongen, og da benytter de sjansen til å gi flere keepere sjansen på samlinger. I øyeblikket er Vikings Amund Wichne et klart førstevalg, mens Emil og en del andre er blant utfordrerne, forteller Riisnes.

Den rutinerte keepertreneren legger til at NFF er i jevnlig kontakt med både Holst selv og hans keepertrener, Ivar Rønningen.

– Jeg synes det er tøft gjort av HamKam å satse på en ung målvakt. Norsk fotballs økonomisk tøffe hverdag har gitt unge, norske spillere sjansen, men det er få klubber som våger å satse på en ung keeper slik HamKam gjør, skryter Dan Riisnes.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.