• I SKUDDET: Lars Bredo Simensen Larsen skjøt ballen i 115 kilometer i timen og kom nærmest Pål Jacobsen.FOTO: Munkene. net

Med det resultatet kom MBK Domkirkeodden-spilleren nærmest Pål Jacobsen i konkurransen «Hvem kan skyte hardere enn Pål?».

– Jeg ble så glad, og er veldig godt fornøyd med meg sjøl. Jeg er imponert over meg sjøl, sier spilleren på Munkenes Ballklubb Domkirkeodden i denne ukas Corner-sending.

Fotball-munken beskriver utførelsen og planen for drømmetreffet slik:

– Jeg måket til alt jeg kunne med strak vrist.

Langt opp til Pål Jacobsen

Munkene var siste lag ut i konkurransen. Simensen Larsens lagkamerat, Raymond Lundquist, var ikke langt bak med sine 113 kilometer i timen. 113 kilometer i timen endte også Jonas Volmer Ryberg Andersen og Marcus Grinnhaug opp med.

Utgangspunktet for HAs konkurranse er at HamKam-legenden Pål Jacobsens skudd er blitt målt til hele 159 km/t.

Det kan trygt sies at de lokale fotballheltene har et stykke opp dit.

Målt med politi-radar

– Jeg skjøt i 159 kilometer i timen målt med en radar politiet stilte med. Flere som har vært med i HAs konkurranse har sagt at 159 kilometer i timen er umulig. Jeg skal ikke kommentere det så mye, men utgangspunktet i en slik skuddseanse er at teknikk er mye viktigere enn kraft. Det tror jeg mange glemmer, sier den tidligere toppscoreren, som nå jobber som frilansjournalist i Hamar Arbeiderblad.

Skjøt 400 timer i året

Pål Jacobsen har et tips til dem som vil utfordre ham.

– Jeg brukte om lag 400 timer i året på skuddtrening, og jeg skjøt med begge beina. Jeg skjøt og skjøt helt alene i timevis. Jeg fikk et ballnett av Kristian «Kakken» Finborud, og bare kjørte på, sier Jacobsen, og legger til:

– Når du skyter så mye får du en veldig bra teknikk etter hvert. Der ligger nøkkelen, sier Pål Jacobsen.

Fortsatt muligheter

Hvis det er noen der ute med mye sjøltillit i skuddbeinet, så er det ikke for sent å prøve seg i konkurransen. Det er bare å sende en mail til ber@h-a.no, så blir det en eksklusiv ekstrasending i «Hvem kan skyte hardere enn Pål?» etter hvert.

Les også
SPORT Få med deg den morsomme og dramatiske avsløringen i Corner.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00