• I SKUDDET: Lars Bredo Simensen Larsen skjøt ballen i 115 kilometer i timen og kom nærmest Pål Jacobsen.FOTO: Munkene. net

Med det resultatet kom MBK Domkirkeodden-spilleren nærmest Pål Jacobsen i konkurransen «Hvem kan skyte hardere enn Pål?».

– Jeg ble så glad, og er veldig godt fornøyd med meg sjøl. Jeg er imponert over meg sjøl, sier spilleren på Munkenes Ballklubb Domkirkeodden i denne ukas Corner-sending.

Fotball-munken beskriver utførelsen og planen for drømmetreffet slik:

– Jeg måket til alt jeg kunne med strak vrist.

Langt opp til Pål Jacobsen

Munkene var siste lag ut i konkurransen. Simensen Larsens lagkamerat, Raymond Lundquist, var ikke langt bak med sine 113 kilometer i timen. 113 kilometer i timen endte også Jonas Volmer Ryberg Andersen og Marcus Grinnhaug opp med.

Utgangspunktet for HAs konkurranse er at HamKam-legenden Pål Jacobsens skudd er blitt målt til hele 159 km/t.

Det kan trygt sies at de lokale fotballheltene har et stykke opp dit.

Målt med politi-radar

– Jeg skjøt i 159 kilometer i timen målt med en radar politiet stilte med. Flere som har vært med i HAs konkurranse har sagt at 159 kilometer i timen er umulig. Jeg skal ikke kommentere det så mye, men utgangspunktet i en slik skuddseanse er at teknikk er mye viktigere enn kraft. Det tror jeg mange glemmer, sier den tidligere toppscoreren, som nå jobber som frilansjournalist i Hamar Arbeiderblad.

Skjøt 400 timer i året

Pål Jacobsen har et tips til dem som vil utfordre ham.

– Jeg brukte om lag 400 timer i året på skuddtrening, og jeg skjøt med begge beina. Jeg skjøt og skjøt helt alene i timevis. Jeg fikk et ballnett av Kristian «Kakken» Finborud, og bare kjørte på, sier Jacobsen, og legger til:

– Når du skyter så mye får du en veldig bra teknikk etter hvert. Der ligger nøkkelen, sier Pål Jacobsen.

Fortsatt muligheter

Hvis det er noen der ute med mye sjøltillit i skuddbeinet, så er det ikke for sent å prøve seg i konkurransen. Det er bare å sende en mail til ber@h-a.no, så blir det en eksklusiv ekstrasending i «Hvem kan skyte hardere enn Pål?» etter hvert.

Les også
SPORT Få med deg den morsomme og dramatiske avsløringen i Corner.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.