TV-oppsettet for Eliteserien 2023 er klart. Som følge av samarbeidsavtalen med Amedia, får HAs lesere tilgang på en rekke fotballgodbiter utover sesongen.

– Dette kommer på toppen av allerede fyldig kampdagsdekning i HA. I tillegg til direkteoppdateringer, Corner-sending, kampreferat og alt av reaksjoner i etterkant, har HAs abonnenter nå om mulig enda mer å glede seg over, sier sjefredaktør Katrine Strøm i HA.

Sportsinteressen på Hedmarken er stor, og etter at de grønnhvite berget plassen i Eliteserien er det mange som er spente på hvordan Jacob Michelsens mannskap vil klare seg denne sesongen.

HA har allerede sendt klubbens treningskamper så langt i vinter.

Det er under to måneder til årets Eliteserie sparkes i gang, og nå er TV-oppsettet for de første 15 rundene offentliggjort.

Som en del av avtalen med TV 2 skal Hamar Arbeiderblad i 2023-sesongen vise 75 Eliteserie-kamper på Direktesport.

På kamplisten venter selvfølgelig seks godbiter for tilhengerne av de grønnhvite:

  • Bortekamp mot Viking 30. april
  • Hjemmekamp mot Molde 7. mai
  • Hjemmekamp mot Tromsø 13. mai
  • Hjemmekamp mot Lillestrøm 29. mai
  • Bortekamp mot Bodø/Glimt 11. juni
  • Hjemmekamp mot Aalesund 7. juli

Det braker løs med oppgjøret mellom Rosenborg og Viking, 2. påskedag, og andre godbiter du får se på Direktesport er blant annet Lillestrøm - Bodø/Glimt, Molde - Brann og 16. mai-kampen mellom Tromsø og Bodø/Glimt.

I tillegg til 75 Eliteserie-kamper får du på Direktesport se alle kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og NM Cup fram til og med semifinalen - i tillegg til masse annen sport.