Jeg har forlengst registrert at deler av Knut Alvsons gate omgjøres til miljøgate til x antall millioner kroner, slik at 15.000 beboere på Hamar Vest må finne seg andre veger hvis de er "dumme" nok til å bruke bilen i ny og ne.

For øvrig sikkert flott for de nærmeste naboene , mindre trafikk og trygt for de minste og myke trafikkanter!

Nå uttaler jeg meg som parkeringsansvarlig for Storhamar hockey. Litt nostalgi først:

I flere år satte vi stor prestisje og ikke minst glede av å kunne henvise publikum som kom med bil, til ledige p-plasser. Dette bidro blant annet til at vi i flere år ble utpekt til årets arena.

Grunnet stadige utbygginger i nærområdet, sitter vi nå igjen med en "firkant" med plass til 250 biler. Vår jobb har forandret seg radikalt fra å henvise publikum til å jage dem vekk!

I disse dager får man faktisk gjennomslag for alt, bare du nevner "miljøvennlig og bærekraftig"!

Der siste på denne fronten er at det nå skal bygges to miljøvennlige og bærekraftige boligblokker i tett nærmiljø til den siste " firkanten Storhamar hockey disponerer!

Konsekvens: Den siste firkanten vi har igjen blir brukt som p-plass og hvilebrakker for arbeidere samt p plass for anleggsmaskiner etc,etc.

Det er nå på tide at de ansvarlige innen fylke og kommune tar en ordentlig gjennomgang av infrastruktur rundt en av Norges mest besøkte og populære idrettsarenaer.

Til slutt vil jeg ønske ordfører og formannskap, politi og ikke minst publikum, hjertelig velkommen til rundkjøringen ved Maxi lørdag 7.okt når 5.000 tilskuere skal finne seg vegen hematt etter hockeykampen mot Vålerenga.