• TILBAKE: Vegar Bjerke er salgssjef for forsikring og medeier i et nytt Hamar-selskap. FOTO: Trond Lillebo

Bjerke eier 40 prosent av det nye Hamar-selskapet Forsikringspartner Innlandet AS.Selskapet har 150.000 kroner i aksjekapital og Øyvind Strandvik som daglig leder. Jan Furseth leder styret der også Roar Strandvik og Vegar Bjerke sitter.

Formålet lyder slik: "Forretningsidéen er gjennom personlig salgsrådgivning å tilby privat- og bedriftskunder i Innlandet skreddersydde forsikringsløsninger. Vi skal tilby hjemmebesøk, kontormøter, bedriftsbesøk og telefonmøter for at kunden skal få rett forsikring til riktig pris."

Bjerke er fra før best kjent fra HamKam og telefonsalg. Hans deltakelse i Hamar-selskapet Prodialog førte til en rekke avisoppslag både lokalt og nasjonalt fordi innsamlede midler fra selskapets telefonsalg i liten grad kom fram til de oppgitte mottakerne.

Jan Furseth, opprinnelig fra Stange og avdelingsleder hos Atea i Hamar, har gjort stor suksess som gründer og sitter nå i flere styrer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.