Politiet fikk melding om ulykken klokka 21.55 mandag. Hendelsen skal ha skjedd på fv. 228 ved Trautskogen i Stange. Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert i ulykken. 

En passasjer ble kjørt til sykehus for sjekk etter utforkjøringen, og det skal ifølge politiet være snakk om lettere skader.

Politiet advarer om at det er svært glatt ved ulykkesstedet.

HA snakket tidligere mandag kveld med operasjonsleder Tom Kristiansen som opplyste om at de hadde fått inn enkelte meldinger om biler som hadde kjørt av veien, men ingen alvorlige hendelser. Også noen vogntog med utenlandske skilter hadde fått problemer på glatte veier.

- Det virker som om snøen kommer like overraskende på folk hvert år, sier Kristiansen.  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.