• GLEDER SEG TIL KAMP: Chris André Myreng.
  • SJEF: Morten Melby styrer og ordner på Hamar Sportsbar.
  • Stian Bekkelund.

De har vært med på en eventyrlig reise med Storhamar gjennom vinteren. Nå er det de norske hockeygutta som gjelder for Storhamar Supporterunion.

I kveld møter Norge Danmark, og fansen har stor tro på norsk suksess.

Stian Bekkelund har ikke gått glipp av en eneste Storhamar-kamp siden 09/10-sesongen. Nå er glad for at det er mer hockey å følge med på.

- I dag er vi her som en slags kick off til neste sesong. Vi skal jo til utlandet, så da er det viktig å gjort unna litt sommertrening, som vi kaller det å dra hit, gliser Bekkelund.

Bekkelund er imponert over det Hamar-gutten, Patrick Thoresen, har levert så langt i mesterskapet.

- Han er en hærfører for gutta med den måten han spiller på. Han går alltid i krigen. Jeg synes egentlig de fleste har vært ganske bra, men Patrick er unik, sier Stian Bekkelund.

Barsjef, Morten Melby, tror Norge har gode muligheter til å nå kvartfinalen.

- Norge har spilt bra så langt i mesterskapet, og jeg tror de kan komme videre. Det blir viktig å unngå dumme utvisninger, sier Melby. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.