Onsdagen startet rolig med fin flyt på alle de store vegene, men ved 13-tiden begynte det for alvor å tette seg til.

Ved 14-tiden var det saktegående kø helt fra Ikea-krysset i Nydal og nordover til Brumunddal. Enkelte steder sto trafikken helt stille, mens den fløt bedre lenger nord.

– Folk må beregne god tid, og vurdere om de kan kjøre senere på dagen for å avlaste trafikken, sier trafikkoperatør Arvid Wahlstrøm ved Vegtrafikksentralen til NTB.

Han forteller om stort sett rolige forhold på veiene så langt i årets påskeferie. Det største trykket har vært i retning Gudbrandsdalen, Telemark og Buskerud.

– E18 fra Drammen, riksvei 25 mot Trysil og E6 fra Oslo retning Hamar/Lillehammer og Gudbrandsdalen er noen av veiene der det har vært mest trafikk så langt i påska, sier Wahlstrøm.

Lokalt i Hamar melder politiet om store trafikale problemer rundt Vikingskipet. Årsaken er datatreffet The Gathering som åpnet tidligere i morges. Ifølge politiet var det ved 11-tiden lange og saktegående køer inn mot Vikingskipet fra alle retninger. Bilistene bes om å kjøre forsiktig og smøre seg med tålmodighet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.