To useriøse håndverkere har oppsøkt flere beboere i Stange-området i dag.

De har tilbudt sine tjenester som enten ikke blir gjort eller blir gjort dårlig.

Det er altså to menn som tilbyr tjenestene. De har nord-europeisk utseende, og de snakker norsk. Det er eldre stangesokninger som blir utsatt. 

Ifølge politiets operasjonssentral tar de angivelige håndverkerne forskuddsbetalt. Politiet forteller at de kjører rundt i en Mercedes Vito. Politiet advarer mot å kjøpe tjenester av disse, og de vil gjerne ha tips hvis noen ser noe til dem.

TIPS HA: Vet du noe mer om dette? Send det til: tips@h-a.no. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.