Kari Øst­vold er en av be­bo­er­ne i om­rå­det som re­age­rer kraf­tig på dy­re­mis­hand­lin­gen. Hun for­tel­ler at en nabo ob­ser­ver­te tre unge gut­ter, tro­lig i ten­å­re­ne, som tid­lig tirs­dag mor­gen sto i en av­kjør­sel og slo mot et uiden­ti­fi­sert ob­jekt. Da na­b­oen spur­te gut­te­ne hva de drev på med, skal de ha stuk­ket av. Til­ba­ke langs ve­gen lå et drept pinn­svin. Øst­vold for­tel­ler at det drep­te dy­ret tro­lig er mo­ren i en pinn­svin­fa­mi­lie som det siste året har holdt til i na­bo­la­get.

- Hun har pas­set på fem un­ger som vi har fô­ret. Nå ser det ut til at mo­ren er drept, sier hun for­tvi­let.

TIPS HA: Har du flere historier om dyr, eller har du video som forteller en morsom dyrehistorie, send dem til oss: tips@h-a.no.

Video laster du opp her!

Øst­vold sier hun er lei seg og di­rek­te for­ban­net et­ter hen­del­sen, og vil nå vur­de­re å an­mel­de de ukjen­te gjer­nings­men­ne­ne.

- Det er fryk­te­lig at ikke uskyl­di­ge dyr skal kun­ne gå i fred. Der­som noen vet hvem som står bak, kun­ne jeg ten­ke meg å ta en prat med gut­te­ne el­ler for­eld­re­ne de­res, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.