Etter å ha gjennomført nok en bragd på borteis i CHL på tirsdag jaktet Storhamar sin første hjemmeseier i årets seriespill torsdag. 

Storhamar åpnet best, men utover i kampen kjempet Stjernen seg inn i kampen. Hamarsingene vant imidlertid på en litt dårlig dag. 

- Vi starter sånn som vi vil. Jeg synes vi spiller fysisk, tøft og bra i første periode. Med 3-0 så ser det veldig bra ut og vi har god kontroll i hele første periode, men så begynner vi å slurve. For min egen del kjenner jeg at tirsdagens kamp og tette timeplan sitter i kroppen, vi merker hardkjøret. Oppladningen til denne kampen har ikke vært helt optimal, men vi vinner kampen og det er positivt, sier Joakim Jensen.

- Viktig seier 

Storhamar har ikke klart å prestere like godt i hjemlig serie som i Champions Hockey League. Jensen mener at det er store forskjeller i hvordan Storhamar angriper kamper i CHL og Get-ligaen. 

- Forutsetningen er litt forskjellig. I CHL går vi ut som store underdogs, mens i serien er det forventet at vi skal styre og underholde. Måten vi spiller på i CHL kan også videreføres i serien ved å bli enda mer gjerrig defensivt og mer effektive, mener Jensen.

Assistenttrener Pål Johnsen så tydelig at Jensen og flere av spillerne ble slitne mot slutten. 

- Jeg synes vi starter veldig bra, men drar på oss mange utvisninger som gjør at Stjernen kommer inn i matchen. Det har nok vært en tøff reise hjem fra Salzburg og kreftene tok slutt for en del av gutta utover i matchen, sier Pål Johnsen. 

- Serien viktigst

- Hvor viktig er det å komme skikkelig i gang også i hjemlig serie?

- Det er viktig at vi plukker poeng i serien for det vil vi huske i slutten av sesongen. Det er viktig å ikke havne for langt bakpå den dagen vi eventuelt ryker ut av CHL, sier Jensen. 

- Serien er veldig viktig. Ligaen er det viktigste og vi er nødt til å plukke jevnt med poeng for å henge med i toppen. Vi må bevise at vi er gode i Norge også, legger Reichenberg til.

Pål Johnsen er glad for den første hjemmeseieren i Get-ligaen. 

- Det er viktig å få den første hjemmeseieren i serien. Det blir på ingen måte lett å kjempe i toppen av årets Get-liga og vi må kjempe for hvert eneste poeng, sier Johnsen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00