Knut Erik Østgård gjorde to låter i lørdagens Stjernekamp.

I musikal valgte han "Ol' Man River» - en amerikansk sang med melodi av Jerome Kern og tekst av Oscar Hammerstein II. Den var med i musikalen Show Boat fra 1927.

Da Østgård sang duett med Maria Haukaas Mittet - låten "Up Where We Belong" av Joe Cocker & Jennifer Warnes - gjorde de stor suksess til alles glede.

Anmelderen til VG.no skrev det slik: "Den nydelige latteren på slutten er bare med på understreke at dette tross alt ikke er så alvorlig, men veldig, veldig søtt."

Den som røk ut av Stjernekamp lørdag var Heidi Gjermundsen Broch.

Neste lørdag - i semifinalen - venter EDM som kan forklares med "elektronisk" på Østgård.

Han har tidligere sagt følgende om EDM: Jeg trodde EDM var navnet på et virus, fortalte programleder Kåre Magnus Bergh.

Han er fra Hedmarken, han også.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.