Johansson debuterte med 3.000-metertest sammen med Joakim Jensen og en del av Storhamar-stallen juniorer som også var med i testen som Jensen vant suverent med 11,05.

- Tøff start på oppholdet mitt i Storhamar, men det er like greit å komme i gang, sa Linus Johansson etter å ha fått kjørt seg på testdistansen.

Joakim Jensen imponerte på testen og var langt foran nestemann i mål  på Romedal stadion.

- Jeg føler at formen er ganske grei, men jeg er vel ikke spesielt god form. Jeg sørger bare for å gjøre det jeg skal ut av sommertreninga og har en gjort jobben ordentlig, vises det fort på slike tester, sa Jensen.

Ytterligere to spillere tiltrer A-laget i løpet av de nærmeste dagene og Aleksander Smirnov planlegger en siste tøff samling med blant annet intervalløping på Romedal stadion tirsdag morgen.

- Da får vi for alvor se hva spillerne har gjort ut av sommertreningen sin, sier Storhamar-trener Aleksander Smirnov og smiler i skjegget.

Smirnov synes at testgjennomføring så langt, har gått greit. Det er fortsatt store forskjeller på de rutinerte spillerne og juniorene.

- Det er ingen overraskelse, men etter å ha tenkt meg litt om i løpet av sommeren, skal en ikke bli overrasket om vi går vekk fra planene om å kjøre en ren juniorfemmer utover høsten. Jeg tror laget og juniorene vil stå seg bedre om vi blander fjerdefemmeren med litt ungt og litt rutine og at vi plasserer juniorer i andre femmerkonstellasjoner også. Men dette er ting vi ikke trenger å tenke på nå, sa Storhamar-treneren som varsler den første isøkta for spillerne fredag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00