Johansson debuterte med 3.000-metertest sammen med Joakim Jensen og en del av Storhamar-stallen juniorer som også var med i testen som Jensen vant suverent med 11,05.

- Tøff start på oppholdet mitt i Storhamar, men det er like greit å komme i gang, sa Linus Johansson etter å ha fått kjørt seg på testdistansen.

Joakim Jensen imponerte på testen og var langt foran nestemann i mål  på Romedal stadion.

- Jeg føler at formen er ganske grei, men jeg er vel ikke spesielt god form. Jeg sørger bare for å gjøre det jeg skal ut av sommertreninga og har en gjort jobben ordentlig, vises det fort på slike tester, sa Jensen.

Ytterligere to spillere tiltrer A-laget i løpet av de nærmeste dagene og Aleksander Smirnov planlegger en siste tøff samling med blant annet intervalløping på Romedal stadion tirsdag morgen.

- Da får vi for alvor se hva spillerne har gjort ut av sommertreningen sin, sier Storhamar-trener Aleksander Smirnov og smiler i skjegget.

Smirnov synes at testgjennomføring så langt, har gått greit. Det er fortsatt store forskjeller på de rutinerte spillerne og juniorene.

- Det er ingen overraskelse, men etter å ha tenkt meg litt om i løpet av sommeren, skal en ikke bli overrasket om vi går vekk fra planene om å kjøre en ren juniorfemmer utover høsten. Jeg tror laget og juniorene vil stå seg bedre om vi blander fjerdefemmeren med litt ungt og litt rutine og at vi plasserer juniorer i andre femmerkonstellasjoner også. Men dette er ting vi ikke trenger å tenke på nå, sa Storhamar-treneren som varsler den første isøkta for spillerne fredag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.