Storhamar lå under 2-0 etter to perioder, og den tredje skulle ikke bli noe bedre. Sparta fortsatte å presse, og fikk satt hele tre mål til før uret signaliserte for kampslutt. I en kamp hvor Sparta ville klart mer enn Hamar-guttene, ble de hengende etter mot et Sparta-lag som gikk mye på skøyter, og som trøkket til og vant de fleste duellene. Storhamar hang glimtvis med, og skapte en håndfull sjanser, men var ikke i nærheten av å true Sparte denne lørdagskvelden.

etter andre periode

Sparta har full kontroll på kampen, og mange utvisninger for Storhamar har ødelagt mye. Når det er sagt er ikke Storhamar i nærheten av det nivået som skal til for å kjempe om seieren. Mye slurv og for lite fart på skøytene har gjort at de ligger under 2-0 etter to perioder. Skuddstatistikken etter to perioder er 26-13, 11-7 i den andre perioden. Det ser vanskelig ut for Storhamar.

Etter første periode

Etter den første perioden sto det 0-0, og skuddstatistikken var på 15-6. Sparta åpnet forrykende, og sjokket Storhamar med høyt press og aggressivt spill. Storhamar kom mer med utover i omgangen, og skapte flere gode sjanser. Robert Hestmann var svært god, og reddet Storhamar gang på gang.

Før kampen

Storhamar tapte 1-2 mot Stavanger sist runde, mens Sarpsborg tapte med samme siffer, 1-2 mot Frisk Asker. Det er to lag med revansjelyst som møtes i Sparta Amfi. Følg kampen liver her.

Robert Hestmann, som måtte hvile sist match, er igjen inne i buret, og starter lørdagens kamp. Det betyr at rotasjonen på keepersiden fortsetter for Storhamar.

Du kan følge kampen live her, og saken blir oppdatert i pausene og etter kampen. Følg med!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.