HamKam styrte store deler av førsteomgang mot et Elverum-lag som la seg lavt. Selv om bortelaget fra Hamar hadde mye ball klarte de ikke skape de store sjansene. Unntaket var da Fredrik Sjølstad i fint driv smatt igjennom forsvaret til Elverum, men avslutningen gikk rett på keeper i en presset situasjon. 

- Jeg synes vi har veldig kontroll i førsteomgang og fører hele omgangen. Vi er ikke helt fornøyd med de første 25 minuttene i andreomgang og føler vi ikke har kontroll. De siste 20 minuttene tar vi over kampen igjen og skaper sjanser. Mot slutten får de en utvisning og vi prøver gå for seieren. Så oppstår en situasjon på banen hvor vi mister ballen, det er et gjennomspill og de scorer på én av to sjanser, oppsummerer trener Kent Bergersen. 

HamKam hadde flere muligheter til å ta ledelsen før Elverum scoret på overtid. Nærmest var Valentin Blaaka og Rytis Leliuga på en dobbeltsjanse i andreomgang. HamKam hadde nok sjanser til å avgjøre kampen og burde fått med seg minst ett poeng fra Elverum.

Innbytter Emil Lynum ble matchvinner da han kom fri på høyrekanten, satte fart og satte ballen sikkert forbi Borger Thomas i HamKam-buret. 

HamKam stilte med følgende elleve: Borger Thomas - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen, Osei Kwaku Oviasu - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.