-Tiden i partiet Venstre har vært spennende og innovativ, det er interessant at AP og Venstre deler mange flotte sosialpolitiske standpunkt, sier den hjemvendte Ap-mannen.
Han synes det er svært tilfredsstillende og flott å komme tilbake til partiet han ble medlem av som 15-åring, og hvor han føler at han hører hjemme.
- Jeg har alltid vært og vil alltid være en sosialdemokrat, slår han fast.

Verdivalg

Frøysang valgte å forlate Ap for å få gransket Hubredsaken i 2006 og 2007.
- Det var pinefullt å måtte forlate moderpartiet for å redde en flott pedagog fra Kongsvinger, som etter 25 års meget god innsats for skolen sin sa fra om kritikkverdige forhold ved arbeidsplassen, sier han.
Frøysang tok den gang et verdivalg som han er stolt av, men han fikk en bratt læringskurve i regionalpolitikken.

Vil bygge Hamar

Nå har han brukt et år på å bli frisk, og han sier at han føler seg sterkere og friskere enn noen gang. Frøysang ønsker nå å gå for fullt inn i politikken igjen, sammen med Geir Byberg og Morten Aspeli for å bygge Hamar videre.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.