• RAUS GAVE: Sjekken lyder på én million kroner. Gaven kommer fra "En tidligere forelder".
    Foto: privat

Fredag kunne ordfører Anita Ihle Steen (Ap) overrekke Ringsaker AUF en gavesjekk pålydende én million kroner. Gaven kom fra en anonym giver, eller «En tidligere forelder» som det står på sjekken. Pengene skal brukes på politisk arbeid og aktiviteter i og for Ringsaker AUF.

Den rause pengegaven gir Ringsaker AUF fantastiske muligheter til å jobbe for verdiene de tror på, skriver leder i Ringsaker AUF Tonje Emilie Olsen i en pressemelding.

– Dette er en fantastisk gave, nesten ikke til å fatte. Med denne gaven skal vi unge gjøre vårt beste med å skape engasjement og jobbe aktivt i årene som kommer. På vegne av Ringsaker AUF vil jeg takke giveren så mye. Dette gir oss nye og fantastiske muligheter til å arbeide for de verdier vi tror på. Tusen tusen takk! sier Olsen.

Ordfører Anita Ihle Steen tok egenhendig ansvaret for å få overrakt sjekken, som er skrevet ut hos Sparebanken 1, Lom og Skjåk. Tonje Emilie Olsen, Bjørnar Berntsen, Kristian Sylliåsen og Ole Martin Kjønstad, Styret i Ringsaker AUF, var til stede på ordførerens kontor under overrekkelsen. Det samme var Unni Haugli, leder for Ringsaker Arbeiderparti.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.