Donna Stevens fra Gjøvik møtte opp allerede klokken 21 onsdag kveld for å sikre seg tidlig adgang til den svenske møbelgiganten som åpnet dørene klokken 10 i formiddag.

Klokken 10.10 ankom hun kasseområdet i ensom majestet. Med en rød plaststol til 118 kroner ble hun tidenes første Ikea-kunde i Nydal i Ringsaker.

- Nå skal jeg legge stolen i bilen, også har jeg tenkt meg opp i andre etasje for å se på kjøkken. Det krever litt mer planlegging, smiler hun.

Ikea-ansatt Sanna Schønberg fra Brumunddal fikk æren av å betjene den aller første kunden. Hun er glad for å endelig være i gang med driften.

- Dette blir gøy og spennende! Vi forventer det største trøkket fra klokken 12 og utover, smiler hun - motivert for en lang og hektisk dag i gult og blått.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.