Vålerenga vant de tre første - Storhamar Dragons vant de tre neste. Da alt skulle avgjøres, og NM-finalisten skulle utropes, var Vålerenga best.

De blå og røde vant 2-1 på Jordal, sikret seieren 4-3 i kamper og gikk til finalen.

Tungt tap

- Det er tungt å tape, vi var nære. De var bedre enn oss i dag, men vi var med helt ut. De hadde litt mer fart fra start, og de sju minuttene i undertall preget førsteperioden vår, forklarer Storhamar-kaptein Mads Hansen etter 1-2-tapet.

- Var det fortjent at Vålerenga gikk til finalen?

- Vi kunne fort ha vunnet, og totalt sett var det veldig jevnt, sier Hansen, som ikke vil si noe bestemt om hvem som fortjente å avansere.

Se hele intervjuet med Mads Hansen i videovinduet over!

- Surt

Eirik Børresen er skuffet og mutt etter tapet og NM-exiten. Han påpeker at Storhamars sjuende semifinale ikke var 60 helsvarte minutter.

- Det er surt. Kjedelig. Vi hadde muligheter, men satte ikke puckene i mål. Jeg syne vi var bra defensivt, oppsummerer Hamar-mannen.

Selv om Vålerenga vant skuddstatistikken med god margin, og dominerte gjennom store deler av kampen, vil ikke Børresen være med på at Vålerenga var mye bedre enn Dragons.

- De var gode, men det var ingen dårlig match av oss. Det var to jevngode lag som møttes, og det kunne fort endt med oss i finalen, avslutter Børresen.

Samtidig som Dragons røk ut mot Vålerenga på Jordal, var Stavanger Oilers sterkest mot Lillehammer på egen is. Dermed møtes nummer én og to fra seriespillet i NM-finalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.