Mart’nslørdagen smeller startskuddet for Brumunddalsløpet. Målet er at det skal bli en tradisjon.

– Vi ønsker at det skal bli en miniutgave av Oslo Maraton, sier Kristine Storrø.

Brumunddalsløpet lørdag 18. august har start og mål på torget i Brumunddal sentrum. Det er løyper på fem og 10 kilometer samt et barneløp på 500 meter. På de to lengste distansene er det løp både med og uten tid.

Brumunddalsløpet i regi av Brumunddal Sentrum AS og Fønix treningssenter, er et gateløp i og rundt Brumunddal sentrum.

– Gjennom løypa vi har valgt prøver vi å vise fram det som er ferdig utbygd i Brumunddal. VI bruker mye av promenaden, sier Ronny Bolneset.

Når E6-utbyggingen og strandområdet er ferdig, vil Brumunddalsløpet inkludere de områdene.

– Dette er et mosjonsløp for alle. Vi håper at folk stiller opp og vil ha et slikt tilbud. I år er målet flere hundre deltakere, sier Størrø.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.