Politiet etterlyser mann og kvinne etter at Vidar Gundersen forsvant lille julaften. 

Politiet ønsker å komme i kontakt med to personer. Dette gjelder en mann og en kvinne med hund, som skal være sett i området der store letemannskaper har lett etter Gundersen i flere dager.

Politiet har mottatt opplysninger om at det gikk en mann langs Østre Skogbygdveg ved Rennebrua i Løten lille julaften, ca.  klokka 16.30. Mannen hadde ikke refleks. Han gikk med hendene i lomma, og så ut til å være tynnkledd. Han gikk i retning Østre Skogbygd. Politiet ønsker å komme i kontakt med denne mannen, eller andre personer som kan ha sett ham.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med en kvinne som var ute på tur med en huskylignende hund på samme vei til samme tidspunkt.

HA ha skrevet mange artikler om leteaksjonene etter mannen som forsvant i Løten.

Nå går politiet ut med navn, bilde og en rekke andre detaljer om forsvinningen. Dette gjør de i samråd med nærmeste pårørende av den savnede.

Les også: Utvidet leteaksjon ga ingen resultater.

Navnet hans er Vidar Gundersen. Han er 53 år gammel og bosatt på Hamar.

Han er 182 centimeter høy, slank, har blå øyne og mørkblondt kort hår som er grått på sidene.

Siste livstegn etter Gundersen er den 23.12.16. Politiet har opplysninger om at Gundersen da var alene i en bil som kjørte av på Militærveien ca kl 1400. Politiet tror at Gundersen kan ha gått  ut i skogen like etter utforkjøringen. 

Den siste observasjonen av ham ble gjort mellom mellom Løten og Braskereidfoss

Politiet vil gjerne ha tips fra publikum som kan ha sett Gundersen etter den 23.12.16. Det gjelder også de som vet noe hvor savnede nå kan befinne seg. Politiet kan ringes på telefon 40602800.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.