Natt til søndag 19. august ble det gjort et innbrudd ved Imerslundmarka på Ingeberg. Verktøy og utstyr ble stjålet fra to skogsmaskiner.

- Vi har sikret fotografier og avtrykk fra innbruddsstedet, som må undersøkes nærmere, sier operasjonsleder Pål Andersen i politiet.

- Forsøkte å tappe drivstoff

Andersen forteller at det skal ha blitt stjålet verktøykasser og hydraulikkslanger fra skogsmaskinene.

- Det ser også ut til at det har blitt forsøkt å tappe drivstoff fra skogsmaskinene, sier Andersen.

Inbruddet har skjedd i løpet av natten, og foruten avtrykkene kan ikke Andersen si noe mer om hvem som kan ha stått bak.

- Vi vil følge opp sporene vi har sikret oss, så får vi se hva videre etterforskning leder til, sier han

LES OGSÅ: Politiet har oppklart 13 hytteinnbrudd

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.