I august fikk de ansatte i forsikringsselskapet Vardia beskjed om at noe måtte gjøres for å få orden på økonomien. Hamar-kontoret ble vurdert nedlagt. I oktober skrev HA at mange allerede var sagt opp i Hamar, og det var frykt for at flere måtte slutte.

Nå er det bestemt, fra 1. november er de 16 ansatte oppsagt. Om en måned stenger kontoret for godt. De ansatte fikk tilbud om jobb på Vardias kontor i Porsgrunn, men det har alle som en takket nei til, skriver HK-nytt. no. 

– Ingen av oss på Hamar er interessert i det. Det er for langt å reise, og det er kanskje ikke det mest stabile selskapet å jobbe i heller, sier Christian Hulleberg, HK-tillitsvalgt i Vardia på Hamar, til hk-nytt.no.

For ett år siden hadde forsikringsselskapet kontorer i Molde og i Sortland i tillegg til Hamar og Porsgrunn. Nå vil bare Porsgrunns-kontoret bestå, de andre avdelingene er lagt ned. I Molde mistet 10 jobben, i Sortland 80, mens 16 har blitt oppsagt på Hamar nå. Tidligere i høst var de om lag 25 ansatte på Hamar-kontoret, men flere har allerede funnet seg nytt arbeid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.